Persoonlijkheidstraining

Sinds 2003 werk ik als Trainer/Coach, waar ik op alle niveaus bedrijfsmedewerkers een stap in de juiste richting toon.

Groepstrainingen

Thema's

Referenties

Sara Lee - Belgacom - Q8 - Europese commissie - Delhaize - Beiersdorf

Gebruikte methodieken

Een gezonde mix van methodes die Karin Van Hoorick zelf beleefd heeft zoals Silva Mind technics, energetic work, HSP, Spiegelogie, EQ, Bio energetica, NLP, Enneagram, EFT, Roos van Leary. Karin Van Hoorick brengt deze training op haar inmiddels bekende manier, origineel, dynamisch, humoristisch en interactief.

Doelgroep:

Medewerkers –Management- Midden management

Even inspirerend in het Nederlands, Frans of Engels. Contacteer me gerust voor meer informatie

Persoonlijke coaching

Zelfbegrip is de stabielste fundering om je zakelijke en persoonlijke leven op te bouwen. Inzicht krijgen in je gedrag in een werk of persoonlijke situatie is een belangrijk punt in het zoeken naar evenwicht. Zelfkennis biedt je dat evenwicht.

Zelfreflectie is een betrouwbare basis voor het nemen van juiste beslissingen, om te gaan met veranderingen en stress en uw zelfverzekerdheid te bevorderen.

Dankzij je zelfbewustzijn ga je ook anderen (collega's, bazen, vrienden, familieleden) beter begrijpen, hun talenten en goede eigenschappen waarderen en benutten.

Hoe beter mensen zichzelf en anderen kennen en begrijpen, hoe groter de kans wordt dat zij een omgeving zullen creëren waarin het resultaat een leef- of werkklimaat wordt dat niet alleen prettiger is, maar ook efficiënter en productiever.

Karin van Hoorick zet je in enkele sessies (minimum 5 sessies van 1.5 uur) op weg naar de kans jezelf volledig te ontplooien, je bewust te zijn van je gaven, je talenten te ontwikkelen en weten welke facetten moeten worden bijgeschaafd.

Praktisch:

Wie ? One-to-one training
Waar ? Antwerpen of een andere locatie.
Wanneer ? Op afspraak
Sessies ? Met een minimum van 5 sessies heb je een goede basis om je leven terug in eigen handen te nemen.

De persoonlijkheidstraining is op maat, want jij bent uniek!

Even inspirerend in het Nederlands, Frans of Engels. Contacteer me gerust voor meer informatie